Dette er en tradisjonell indisk karrirett. Vi langtidskoker finhakket kylling og lar det hele koke sammen med aromatiske krydder, karriblader blandet i en deilig tomatsaus. Måltidet serveres med gurkemeie ris.
Prisvinnende indisk rett
Vi har brukt 18 måneder på å utvikle Chicken Keema Curry retten. Dette er en karrirett som ikke er for fetende, krydrete eller overveldende. Vi bruker en håndfull hele krydder for å holde smaken balansert med en kompleks kardemomme, jordaktig koriander, rik spisskummen og fennikel.
Vekt: 125g (Standard) / 190g (ekstra stor)
Kalorier: 550kcal ((Standard) / 835kcal (ekstra stor)
Vannmengde: 400ml (Standard) / 580ml (ekstra stor)
Ingredienser: Basmatiris (35%), tomaster, kyllingbryst (20%), løk, rød chilli, hvilløk, rapsolje, kOrkanger, Cumin, kardemomme, fennikel frø, karriblader, salt, Cayenne pepper, gurkemeie, sitronsyre.
Allergener: Ingen
Per 100g | Regular (135g) | Ekstra stor (200g) | |
---|---|---|---|
Enedrig (kcal) | 440 | 550 | 835 |
Fett | 7.2g | 9.0g | 13.7g |
av mettende | 0.8g | 1.0g | 1.5g |
Karbohydrater | 54.4g | 68.0g | 103.4g |
av sukker | 9.6g | 12.0g | 18.2g |
Fiber | 5.5g | 6.9g | 10.5g |
Proteiner | 33.6g | 42.0g | 63.8g |
Salt | 2.2g | 2.7g | 4.1g |